Wax behandelingen

Lycon producten

Bij Studio B&L werken wij met de producten van Lycon. Dit is hét fijnste merk op het gebied van waxen. Waxen is al mogelijk vanaf een haarlengte van 1 mm. De wax wordt in een dunne laag aangebracht op lage temperaturen. Het is vrijwel pijnloos en supersnel en de wax ruikt heerlijk. Je hoeft je niet meer te scheren! Ga voor langdurig haarvrij en een zachte huid zonder stoppels!

Wax behandelingen

Bovenlip
Gezicht (bovenlip, kin en deel van de wangen)
Oksels
Bikinilijn
Onderbenen + knie
Hele benen


€ 12,00
€ 27,00
€ 22,50
€ 22,50
€ 32,50
€ 47,50

Belangrijk om te weten

Doen
Hydrateer je huid dagelijks. Scrub je huid 1 tot 2x in de week met een milde scrub. Gebruik voor je gezicht een speciale srub! Draag loszittende kleding van natuurlijke stoffen zoals bijv. katoen. Bescherm je huid na het waxen tegen de zon, kies een hoge SPF. Wax regelmatig voor een optimaal resultaat.

Niet doen
Niet scheren tussen de waxbehandelingen door! Niet gelijk na de behandeling gaan zwemmen in chloor of zoutwater. Bij een rode huid is het beter om geen hete douche/bad of sauna te nemen. Vlak voor je behandeling geen zon of zonnebank en ook niet gelijk na het waxen. (meestal houdt ik 24 tot 48 uur aan). Scrub je huid niet in de eerste week na je waxbehandeling. En niet gelijk sporten na je waxbehandeling.

Advies: gebruik de heerlijke Body Lotion van Lycon of de exfoliant om te scrubben. Een optimale verzorging van de huid, het voelt gehydrateerd en zacht aan.