Brow behandelingen

Basic Brows € 17,50

Tijdens deze behandeling worden je wenkbrauwen uitgetekend (browmapping) in je gezicht. Daarna worden de overtollige haartjes in twee keer gewaxt met de producten van Lycon. Vervolgens gaan we de wenkbrauwhaartjes trimmen en threaden. En daarna zetten we de puntjes op de ‘i’ door de laatste check met de pincet te doen. Als laatste stap worden de wenkbrauwen gestyled.

Basic Brows en verven € 25,00

Als je voor Basic brows en verven kiest, dan gaan we naast bovenstaande beschreven de haartjes ook verven met Hybrid verf. Dit is een hele fijne verf met een warme ondertoon, dit kleurt bij iedereen mooi in het gezicht! Het product is een hybrid verf, dit houdt in dat Hybrid verf tussen normale verf en henna in zit. Dit is 100% huidvriendelijk, dierproef vrij en bestaat uit Aloë Vera, groene thee en henna-extracten. Deze henna-extracten zijn toegevoegd omdat het fenolen bevat die de haarfollikelgroei helpen stimuleren. Het bevat ook eiwitten, antioxidanten en vitamine E, die haarschade herstellen.
Het resultaat in de haartjes blijft tussen de 4-6 weken zichtbaar, afhankelijk van je huidtype.

Henna Brows € 35,00

Bij de Hennabrow behandeling gaan wij ook eerst je wenkbrauwen uittekenen, waxen met de producten van Lycon en dan de Henna aanbrengen. Als je vollere en perfecte gestylde wenkbrauwen wenst, dan is henna wat voor jou!
De kleur blijft namelijk 6 – 8 weken in de haren en 5 – 10 dagen op de huid. De Perfect Eyelash Brow Henna is van hoogwaardige kwaliteit en gemaakt van natuurlijkere ingrediënten, waardoor het veilig is om te gebruiken en er een laag risico is op allergieën.
Uiteraard worden de haartjes ook in deze behandeling getrimd, gethread en gestyled.
Tip: ga van te voren scrubben, zodat je huid mooi glad is en de verf beter pakt. Dit kan ook in de salon, geef het even aan voordat je behandeling start.

Airbrush Hybrid Brows NEW! €42,50

Nieuw in de salon! De Airbrush Hybrid Brows behandeling. We starten met browmapping. Tweede stap is het aanbrengen van stencils, boven en onder je wenkbrauw. Dit zorgt voor een onwijs strak resultaat die je alleen in deze behandeling krijgt. Daarna gaan we de wenkbrauwen verven d.m.v. het airbrush apparaat. Het verschil tussen Henna Brows en de Airbrush Hybrid Brows is dat de kleur er vaak langer en beter blijft zitten op de huid en de haartjes. (ligt ook deels aan je huidtype). De behandeling is ideaal als je van uitgesproken, strakke wenkbrauwen houdt met een powder brow effect.

Belangrijk om te weten

– Na een verf behandeling mogen de wenkbrauwen 24 uur niet nat worden. Ook oppassen met oliën en crèmes.
– Ga na de behandeling niet: een scrub of peeling gebruiken op je wenkbrauwen, gelijk sporten i.v.m. zweet op de huid, zwemmen i.v.m. chloor/water.
– Kortom: raak je wenkbrauwen zo min mogelijk aan om zo lang mogelijk plezier van het resultaat te hebben!

Wanneer is de Henna Brows of Airbrush Hybrid Brows behandeling af te raden:
– Bij een heel vette huid, de verf/kleur verdwijnt snel van de huid.
– Wanneer je allergisch bent voor haarverf.
– Wanneer je ooit een allergische reactie hebt gekregen na het zetten van een henna tattoo.
– Als je zwanger bent.
– Als je allergieën hebt.

Als je je haren nog nooit hebt geverfd, of zeker wil zijn dat je geen allergische reactie krijgt, dan kunnen we een patch test doen. Minimaal 48 uur voor de behandeling kom je even langs bij Studio B&L. Wij zullen een stipje verf/henna/hybrid verf zetten achter je oor om te kijken of je hierop reageert. Reageer je hier niet op, dan kan de behandeling veilig worden uitgevoerd.

Advies: wij hebben fijne brow make-up producten om je wenkbrauwen tussen de behandelingen door mooi te houden. Denk aan een browpotlood, browpoeder of pomade. Maar ook andere make-up producten zijn verkrijgbaar in de salon.